1Lunch: Geen politie, maar veiligheid voorop bij Fortuna

* Advocaat vermeende Spa-schutter: 'Ontzettend geschrokken'* Man opgepakt die woning op wilde blazen* Burgemeester Cox: 'Fortuna-FC Utrecht gaat door'
Spa-schutter 'ontzettend geschrokken' van beschuldigingen
De advocaat van Yvo T. (36), de man uit Schinnen die een agent zou hebben doodgeschoten in het Belgische Spa, zegt dat zijn cliënt is geschrokken van alle beschuldigingen aan zijn adres. Daarnaast ergert de raadsman zich aan de stelligheid waarmee Yvo wordt genoemd als de schutter. Lees hier meer.
Man opgepakt die woning op wilde blazen
In Velden is in de nacht van woensdag op donderdag een man opgepakt nadat hij had gedreigd zijn woning op te blazen. Uit voorzorg had de politie een aantal woningen ontruimd. Lees hier meer.
© 112Venlo
'Fortuna-FC Utrecht gaat door ondanks politieactie'
De thuiswedstrijd van Fortuna Sittard tegen FC Utrecht, die voor aanstaande zaterdag op de planning staat, gaat ondanks de afwezigheid van politieagenten gewoon door. De politie voert actie voor een betere cao. Lees hier meer.
Niet meer zwemmen in natuurbad ENCI-groeve
In het natuurbad in de ENCI-groeve in Maastricht mag definitief niet meer gezwommen worden. De overlast en onveilige situaties die ontstonden door het massale gebruik van het bad, was zo groot dat eigenaar Natuurmonumenten heeft besloten het bad grotendeels dicht te gooien. Lees hier meer.
© Jean-Pierre Geusens

Huishoudens zonder gas na lek in waterleiding

In Eijsden zitten 40 huishoudens donderdag zonder gas. Door een lekkage in een waterleiding is er water in een aantal gasleidingen gekomen. Lees hier meer.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!