Dating-oma Marjan nog altijd gelukkig in de liefde

© L1
Precies één jaar nadat de kleinkinderen van oma Marjan L'Espoir uit Munstergeleen de speciale website www.omazoekteenopa.nl voor haar oprichtten, is zij nog altijd gelukkig in de liefde.
Oma Marjan groeide in januari van dit jaar uit tot het boegbeeld van alleenstaande ouderen die graag een (nieuwe) partner zouden wensen.

Anoniem
Het leverde haar landelijke aandacht in de media op en ze kon in haar eigen omgeving niet meer anoniem over straat. Inmiddels zet Marjan zich in voor andere ouderen die op zoek zijn naar een relatie.
Hartstikke gelukkig
"Ik realiseer me nu dat ik veel eerder op zoek had moeten gaan naar een nieuwe partner. Ik ben hartstikke gelukkig. Ik geniet veel meer van het leven, wil allemaal leuke dingen doen. Math vindt me soms nog een beetje hyperactief, maar ja, ik moet de nodige tijd inhalen."

Veranderd
Ook het leven van de 'nieuwe opa' Math is flink veranderd. "Je krijgt er een hele familie met kinderen en kleinkinderen bij. Dat is fantastisch. Vanwege alles wat je in het verleden hebt meegemaakt, ben je in het begin wel een beetje terughoudend. Je hebt toch de angst dat je dat allemaal weer verliest."