DENK claimt domeinnaam in Limburgse gemeenten

© YouTube DENK
Breda was het decor van de eerste lokale afdeling van DENK, vorige week kreeg Utrecht een filiaal. Wanneer is Limburg aan de beurt? De beweging treft al voorzichtig voorbereidingen.
Geruchten over een Roermondse tak doen al een tijdje de ronde. Het betreft immers Öztürks hometown, en het ligt dus voor de hand dat hij daar een aardige achterban heeft. Saillant: de domeinnaam DenkRoermond.nl is al geregistreerd. Door wie? Ene meneer Kuzu. Het sommetje is dan snel gemaakt.

Domeinnaam

Desgevraagd trapt Selçuk Öztürk echter hard op de rem. "Er zijn op dit moment geen vergaande plannen om een nieuwe afdeling op te richten in Roermond." Helder. Maar hoe zit het dan met die geregistreerde domeinnaam? "Natuurlijk willen we als DENK groeien. We hebben een traject ingezet, en daar horen voor­­bereidingen bij. Wat die domeinnaam betreft: dat klopt. Maar zo hebben we wel veertig of vijftig gemeenten geregistreerd. Het zegt niets over de plannen die we met de betreffende gemeente hebben."

Toekomst

En inderdaad, ook Venlo, Maastricht en Limburg zélf zijn met voorvoegsel ‘denk’ al als webadres gereserveerd door Kuzu en consorten. Er wordt voor die plaatsen dus in elk geval al rekening gehouden met een toekomstige afdeling van DENK.
Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!