1Lunch: Sporenonderzoek na weer brand op woonboulevard

© L1
* Ongelukken teisteren ochtendspits* Meisje wordt bijna ontvoerd* Volgende stap gezamenlijke jeugdopleiding

Ongelukken teisteren ochtendspits

Donderdagmorgen was het flink raak op verschillende Limburgse snelwegen. Het begon met een ongeluk op de A76 waar twee auto’s bij betrokken waren. Even later knalden op de A79 drie auto’s op elkaar. Op de A2 bleef het overigens niet bij één ongeluk. Eerst was er een botsing met drie auto’s en daarna raakten vier auto’s betrokken bij een ongeluk. Lees hier meer.
© Fer Traugott
Meisje weet ontvoering te voorkomen
Een meisje heeft woensdag weten te voorkomen dat ze door twee mannen in Hulsberg ontvoerd werd. Dat schrijft een politieagent op Twitter. Lees hier meer.
Grote scheur in dijk langs de Maas
In een dijk bij het ziekenhuis in Venlo is een grote scheur ontdekt bij een hoogwaterinspectie. Volgens een woordvoerder van het Waterschap Limburg levert dat geen gevaar op. Het gat wordt binnenkort gedicht. Lees hier meer.
© Omroep Venlo

Volgende stap gezamenlijke jeugdopleiding

Een FC Limburg zit er niet in, maar een gezamenlijke jeugdopleiding van de vier Limburgse voetbalclubs lijkt er nu wel te komen. VVV-preses Hai Berden kondigt aan dat de clubs in februari gaan bespreken hoe ze de opleidingen kunnen samensmelten. Lees hier meer.

Sporenonderzoek na weer een brand op Woonboulevard

In korte tijd is er weer brand uitgebroken in een broodjeszaak op de Woonboulevard in Heerlen. Op Tweede Kerstdag legde een felle brand broodjeszaak Bufkes op de Woonboulevard in de as. Een klein gedeelte van Coffee & More heeft rook- en waterschade opgelopen. Lees hier meer.
© Etienne Zegers