Goede start L1-actie Samen voor de Voedselbank

© L1
Nog voor de actie Samen voor de Voedselbank van L1 goed en wel is begonnen, zijn er al meer dan 80 aanmeldingen van mensen die zich inzetten om producten in te zamelen.
Het is het vierde jaar dat de actie van de regionale omroepen wordt gehouden. Andere jaren kwamen de acties pas op gang tijdens de actieperiode zelf.

MVV-jeugd

Dit jaar worden er houdbare producten ingezameld van maandag 11 tot en met donderdag 21 december. De eerste producten zijn desondanks al ingeleverd op diverse inzamelplekken bij SNS-banken en supermarkten van Albert Heijn en Jan Linders. Zo kwam de jeugd van MVV zondag met ongeveer vier winkelwagens vol hun producten afgeven.

Online

Er kan ook online worden gedoneerd. Daar is al ruim € 4.000,00 binnengekomen, dat zijn zo’n 2200 produkten. Daarnaast zijn er al ruim 1300 producten geteld bij de inleveradressen.

Maandag gaan drie verslaggevers van L1 op pad om in alle 33 Limburgse gemeenten spullen in te zamelen. Zij doen daarvan de hele dag op radio, tv en online verslag.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!