Directeur huis-aan-huisbladengroep A&C Media stapt op

Weekbladen van A&C Media. © A&C Media
Mark Vermeulen (47) stapt na drie jaar op als algemeen directeur van de huis-aan-huisbladengroep A&C Media.
Volgens hem is een verschil van inzicht over het te voeren beleid de reden voor zijn vertrek.

Rode cijfers
"A&C Media zit al langer in de rode cijfers. Om de continuïteit voor de toekomst te waarborgen, staat er een aantal noodzakelijke veranderingen op stapel. Een verandering waarbij ook een zeer intensieve samenwerking met onze zusterorganisatie noodzakelijk en onontkoombaar is. Om dit proces alle ruimte te geven, is het moment gekomen dat ik terug ga treden."

Meningsverschil
A&C Media is samen met MGL, uitgever van Dagblad De Limburger en Limburgs Dagblad, door aandeelhouder Concentra ondergebracht in een nieuwe vennootschap: Concentra Media Nederland BV. "Het is niet opportuun om met twee directeuren zo dicht bij elkaar te blijven staan. Die fout is zes jaar geleden al eens gemaakt bij A&C", aldus Vermeulen. Welke stappen er gezet worden naar de toekomst, laat hij in het midden. Vermeulen wil slechts kwijt dat hij daarover van mening verschilt met de aandeelhouder en directeur van MGL.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!