Opnieuw Beste Website-nominatie voor 1Limburg

© 1Limburg
Net als vorig jaar is 1Limburg genomineerd bij de Website van het Jaar-verkiezing.
Als enige regionale nieuwssite maakt de Limburgse site kans op de titel in de categorie Nieuws en Informatie. ?Andere kanshebbers in die categorie zijn onder meer Nu.nl, Tweakers en de websites van De Telegraaf, het AD, de NOS en RTL Nieuws.

Zonder krant
Verleden jaar eindigde 1Limburg nog als tweede, na Tweakers. De nieuwssite werd toen nog gemaakt door L1 en dagblad De Limburger, maar sinds begin dit jaar werkt de 1Limburg-redactie alleen nog samen met de regionale omroep.

1Limburg legt het af tegen Tweakers

Derde keer

Het is nu voor de derde keer dat 1Limburg kans maakt op de titel. In 2014 gebeurde dat ook, al was de nominatie toen eigenlijk voor de website van L1. Maar omdat de website van de regionale omroep met de komst van 1Limburg ophield met het brengen van nieuws, ging de nominatie over op 1Limburg.

TopVintage

Ook webwinkel TopVintage uit Kerkrade is weer genomineerd. Vorig jaar werden zij nog verkozen tot beste website in de categorie Shopping.

Publieksprijs

De Website van het Jaar-verkiezing is een publieksprijs waarin het publiek kan stemmen op 24 verschillende categorieën. Zowel de beste als de populairste websites krijgen een award. Mensen die een stem uitbrengen maken ook kans op een prijs.

De winnaars van de Website van het Jaar-verkiezing worden op 23 november bekendgemaakt.