'Internetoplichter' hoort eis: gebiedsverbod en enkelband

© iStock
De 20-jarige Stan T. moet, als het aan justitie ligt, zes maanden een enkelband dragen. Daarnaast zou hij een half jaar celstraf, zij het voorwaardelijk, moeten krijgen. Dit omdat hij vorig jaar een vrouw zou hebben bedreigd en afgeperst.
Dat laat de twintiger uit Vlodrop weten aan L1. Het Openbaar Ministerie heeft ook een celstraf geëist van 163 dagen. Dat is gelijk aan het aantal dagen dat hij in voorarrest heeft uitgezeten.Gebiedsverbod

?Los van de enkelband en de voorwaardelijke én onvoorwaardelijke celstraf, vindt justitie dat Stan twee jaar lang reclasseringstoezicht moet krijgen. Daarnaast zou hij zich voor bepaalde tijd niet mogen laten zien in Maartensdijk, waar zijn slachtoffer woont.


Grote oplichtingszaak

Deze zaak, die diende voor de rechtbank in Utrecht, is overigens niet de enige zaak die tegen de man uit Vlodrop loopt. Hij is de hoofdpersoon in een grote oplichtingszaak. Daarvoor is nog geen datum geprikt.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!