1Lunch: Waar is toch Jos Brech?

© ANP
* Oproep aan buren die Jos Brech nog hebben gezien* Ruim 200 tips over verdachte Jos Brech* Oud-pastoor Heibloem: 'Ik zat helemaal fout'
Oproep aan buren die Jos Brech nog hebben gezien
Bewoners van Simpelveld worden gevraagd zich te melden als zij Jos Brech nog hebben gezien in het dorp. Brech zou in april nog gezien zijn bij de woning van zijn moeder aan de Haembuckerstraat. Brech woonde samen met haar in Simpelveld, ook in de periode dat Nicky Verstappen twintig jaar geleden dood werd gevonden. Lees hier meer.
Ruim 200 tips over verdachte Jos Brech
Op het speciale telefoonnummer zijn inmiddels meer dan 200 tips binnengekomen over Jos Brech. De 55-jarige man uit Simpelveld wordt gezien als hoofdverdachte in de zaak Nicky Verstappen. De meeste tips gaan over de mogelijke verblijfplaats. Lees hier meer.
Oud-pastoor Heibloem: 'Ik zat helemaal fout'
Nies van Lier, oud-pastoor van Heibloem, dacht altijd dat Nicky Verstappen door toedoen van iemand uit het dorp om het leven was gekomen, maar hij heeft zich vergist. "Ik zat helemaal fout", vertelt de oud-pastoor. De pastoor stond de ouders van Nicky Verstappen bij in moeilijke tijden. Hij is blij voor hen dat aan een deel van de onzekerheid een eind is gekomen. Lees hier meer.
© L1/1Limburg
Kerkraadse muzikant in lederhose naar Los Angeles
Dit keer niet naar het Oktoberfest in München, maar naar Los Angeles. Muzikant Patrick Roumen uit Kerkrade vertrekt volgende maand naar de Verenigde Staten. Daar gaat hij met elf andere muzikanten uit de regio een maand lang spelen. Het Oktoberfest in LA start binnen twee weken en duurt twee maanden. Voordat de mannen vertrekken, oefenen ze komend weekeinde in de Eiffel met elkaar. Lees hier meer.
Archieffoto. © Istock

Vermiste Landgravenaar is weer thuis

De vermiste 53-jarige Ron Wings is weer terecht. De man verdween afgelopen dinsdag nadat hij vanuit zijn huis in Landgraaf was vertrokken. Hij heeft zichzelf weer gemeld. Het gaat naar omstandigheden goed met hem. Lees hier meer.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!