Prinses Juliana in Valkenburg weer restaurant

Hotel restaurant Prinses Juliana in Valkenburg. © Google Streetview
Het legendarische hotel restaurant Prinses Juliana in Valkenburg gaat weer open.
'Juliana', dat tot 2006 90 jaar lang tot de top van de Nederlandse restaurants behoorde, zal vanaf maandag weer gasten ontvangen.

Bekend

Dat maakte Fréderique Stevens dinsdag bekend. Zij is dochter van Paul Stevens en kleindochter van Funs Stevens, die beiden ‘Juliana’ tot ver buiten Limburg bekend maakten, samen met chef-koks als Kees Preyde en Toine Hermsen.

Chef-kok Kurhaus

Tot chef-kok is aangesteld Koos van Noort, uit Schin op Geul, die tot voor kort de leiding had over de keuken(s) van het Kurhaus in Scheveningen. Het restaurant zal vijf dagen per week geopend zijn, van zaterdag tot en met woensdag. De rest van de week worden restaurant en keuken gebruikt voor het geven van horecalessen.

Topopleiding

Restaurant 'Juliana' maakt deel uit het Juliana Institute, dat eind vorig jaar door Fréderique Stevens en haar partner Philip van Uden opgericht werd en tot een particulier topopleiding instituut voor de horeca wil uitgroeien.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!