Pharrell Williams nieuwe topartiest op Pinkpop

© ANP
Pharrell Williams en de Vlaamse band Oscar and the Wolf zijn toegevoegd aan het programma van Pinkpop.
Williams is onder meer bekend van de solo-single 'Happy', de grootste Top-40 hit allertijden. Verder scoorde hij hits met verschillende formaties: 'Get Lucky' met Daft Punk en 'Blurred Lines' met Robin Thicke.

N.E.R.D.

De artiest en producer is ook verantwoordelijk voor het succes van 'Drop It Like It's Hot' van Snoop Dogg, 'Hot In Herre' van Nelly en 'I’m A Slave 4 U' van Britney Spears. Als lid van de de Amerikaanse rock-, funk- en popband N.E.R.D. boekte hij onder meer succes met 'She Wants To Move'. Met dit nummer was hij in 2004 al eens present in Landgraaf.
Williams staat op de laatste dag van het muziekfestival op het hoofdpodium.

'Entity'

De bekendmaking van Oscar and the Wolf is minder verrassend. De Vlamingen worden steeds populairder. De melancholische elektro popband bracht vorig jaar het debuutalbum 'Entity' uit en is sindsdien de wereld aan het veroveren. In thuisland België won de muziekformatie onlangs drie MIA muziekawards en kreeg het album de platina status.

Topbezetting

Eerder werden al de komst van Muse (afsluiter vrijdag 12 juni), Robbie Williams (afsluiter zaterdag 13 juni), Foo Fighters (afsluiter zondag 14 juni), Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators, Dotan en Rise Against naar Landgraaf bekendgemaakt.
Pinkpop vindt plaats op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juni op het festivalterrein van Megaland in Landgraaf.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!