Rogier Warnawa is de knapste man van Nederland

Rogier Warnawa - winnaar van Men Universe Netherlands 2015. © Eindhovens Dagblad
Eindhovenaar Rogier Warnawa is de knapste man van Nederland. Hij won in Roermond de finale van Men Universe Netherlands 2015.
Twintig mannen streden zondagavond in TheaterHotel De Oranjerie voor de titel van mooiste man van Nederland.

Dominicaanse Republiek

In totaal hadden zo'n honderd mensen zich opgegeven voor de verkiezing. Na verschillende castings en activiteiten namen de laatste twintig kandidaten het tegen elkaar op in de finale in Roermond.
Winnaar Rogier Warnawa, een 24-jarige Eindhovense student, mag van 10 tot 22 juni Nederland vertegenwoordigen in de Dominicaanse Republiek.

Overrompeld

"Ik was behoorlijk overrompeld, want als ik heel eerlijk moet zijn: ik had mezelf geen kans gegeven. Mijn ervaring in het modellenwereldje bestond vooral uit het vangen van afwijzingen. Ik schrok dan ook echt", zegt Warnawa in het Eindhovens Dagblad.

Goddelijk lichaam

Volgens de winnaar gaat het bij de verkiezing niet alleen om het hebben van een goddelijk lichaam. "Je moet ook een fotoshoot kunnen doen, jezelf kunnen presenteren, sponsors zoeken. Gelukkig kan ik lullen als Brugman, dat is mijn sterkste punt."
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!