Openluchtconcert Herberg de Troost toch in tent

© L1
Het openluchtconcert van Herberg de Troost wordt vrijdag toch in een tent gehouden. Vrijwilligers bouwen de tent op in de bossen bij America.
Voor vrijdagavond wordt hevige regen voorspeld. Tijdens de tweede concert van 'Lichtblauwe lucht' zal de lucht dan ook alles behalve lichtblauw zijn.

Koud en nat

Bij het eerste concert woensdagavond regende het ook en was het koud. Toen kregen de bezoekers plastic poncho's tegen de regen. Het spelen in de open lucht was een bewuste keuze vanwege de sfeer.

Tent

Donderdagavond hebben de leden van de band toch besloten een tent te huren. Bezoekers mogen nog steeds hun eigen stoeltjes meenemen, maar die moeten wel liefst klein zijn, omdat er niet zoveel plaats is in de tent.
Na het concert vrijdag wordt de tent weer afgebroken. Het laatste concert van Herberg de Troost op zondag moet weer gewoon in de open lucht plaatsvinden, omdat er dan ook wordt gefilmd.

Boegbeelden

Herberg de Troost bestaat uit Rowwen Hèze-boegbeelden Jack Poels en Tren van Enckevort. Zij worden bijgestaan door drummer Sjoerd Rutten, bassist Mo' Jones en gitarist Skinnie. De concerten vinden dit jaar voor het eerst in de open lucht plaats.
© L1