Limburger schrijft film voor John Cleese

© iStock
Maastrichtenaar Jochum ten Haaf (35) schrijft het script voor een nieuwe film waarin onder anderen John Cleese en Johnny de Mol te zien zijn.
Dat vertelde Johnny de Mol vrijdagavond in College Tour tegen presentator Twan Huys uit Sevenum.

Johnny de Mol

Cleese neemt de vaderrol voor zijn rekening. De opnames van de film moeten in april starten en deze gaan grotendeels plaatsvinden in Thailand. Regisseur is Martijn Heijne. Verder wilde De Mol niets kwijt over de film waarin hij naast de beroemde Britse komiek te zien is.

War Horse

De in Maastricht geboren Jochum ten Haaf speelt op dit moment in theaterfenomeen War Horse. Eerder was hij onder meer te zien in de Britse productie Vincent in Brixton over Vincent van Gogh, net als in Zomerhitte en Vuurzee.
Steve Buscemi
Naast deze film kondigde De Mol nog een filmproductie aan, waarin hij te zien is naast actrice Johanna ter Steege. Aan deze productie – een samenwerking met de Amerikaanse filmregisseur Steve Buscemi - gaat een theatervoorstelling vooraf die eind 2015 in première moet gaan.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!