Collega's geloven in Chantal Janzen

© Hollandse Hoogte
De collega's van Chantal Janzen hebben er vertrouwen in dat de Tegelse het gaat maken als presentatrice in Duitsland.
Donderdag werd bekend dat Janzen volgend jaar onder andere The Voice Kids gaat presenteren bij de Duitse zender SAT.1.

Giga-carrière

"Ik voorspel een giga-carrière", zegt RTL collega Carlo Boszhard in het AD. "Let op mijn woorden: Duitsland gaat van haar houden. Ook vanwege haar humor. Laten we eerlijk zijn: vrouwen die grappig zijn, zie je niet heel vaak op tv."
Ook presentatoren Robert ten Brink en Gordon hebben alle vertrouwen in hun RTL-collega. "Chantal is iemand die knettert van het scherm. Ik denk dat ze het in Duitsland fantastisch gaat doen", zegt Ten Brink. "Ze is knap, ze is slim, intelligent en ze spreekt haar talen vanwege haar Limburgse achtergrond."

Kaasmeisje pur sang

Gordon is het daarmee eens. "Ik vind het eigenlijk helemaal geen opzienbarend nieuws. Ik heb Chantal natuurlijk heel hoog zitten. Ik weet ook dat ze heel goed Duits spreekt." Hij denkt dat de Duitsers haar wel leuk gaan vinden. "Ze is het kaasmeisje pur sang en zij heeft die sarcastische ondertoon waar de Duitsers ook wel van houden."
De presentatrice blijft ook te zien bij RTL. "Ze gaf duidelijk aan dat haar werk bij ons leidend is", zegt RTL 4-baas Erland Galjaard. "Ik ben hartstikke blij voor haar. Dit is toch zo'n once in a lifetime-achtige kans."

'Dit was haar droom'

Theatertycoon Joop van den Ende: "Ik ben enorm blij voor Chantal dat ze nu de prachtige kans krijgt om haar talenten aan de Duitse televisiekijkers te laten zien. En dan is het helemaal geweldig dat ze dat kan doen als presentatrice van John de Mols The Voice Kids. Ik wens haar veel succes in Duitsland!"
Ook musicalacteur Hein Gerrits is apetrots op zijn goede vriendin. "We hebben het veel gehad over wat ze nog eens zou willen bereiken. Ik weet dat presenteren in Duitsland altijd haar droom was. Als kind al, toen ze veel naar Duitse programma's keek.''

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!