Maastrichtse parkeerders kunnen online plek reserveren

© iStock
Bezoekers van Maastricht kunnen vanaf dinsdag online een parkeerplaats reserveren bij parkeerterrein Q-Park Cabergerweg.
Bij succes zal het aantal parkeerfaciliteiten van Q-Park met deze service worden uitgebreid, zo laat het Maastrichtse parkeerbedrijf weten.

Verzekerd van plek

Bezoekers van Maastricht kunnen online een parkeerplaats reserveren via de websites van Maastricht Bereikbaar of Q-Park. Een bevestigingsmail met QR-code geeft rechtstreeks vanaf de smartphone of een print toegang tot de betreffende parkeerfaciliteit. De klant is hiermee verzekerd van een parkeerplaats en hoeft niet meer langs de betaalautomaat.

Helft van de prijs

De eerste 250 klanten die gebruik maken van deze nieuwe service betalen slechts de helft van hun parkeerkosten. Hiertoe dient kortingscode QPCBW1214 bij de boeking op de website ingevoerd te worden. De korting geldt voor parkeren van 1 tot en met 31 januari 2015.

Beter bereikbaar

Deze nieuwe mogelijkheid binnen het parkeren komt voort uit de samenwerking tussen Maastricht Bereikbaar en Q-Park. Doelstelling van de samenwerking is om de bereikbaarheid van de stad Maastricht te verbeteren.