Gordon boos over soap rond Bram Moszkowicz

© Facebook/Gordon Heuckeroth
Gordon heeft boos gereageerd op de soap die is ontstaan rond ex-advocaat Bram Moszkowicz.
Woensdag werd bekend dat Gordon de voormalig strafpleiter uit Maastricht een bedrag van 15.000 euro zou hebben overgemaakt. Moszkowicz wordt al enige tijd achtervolgd door verschillende schuldeisers en dreigde een deel van zijn inboedel kwijt te raken.

"Ik heb gehandeld zoals een vriend zou moeten handelen", verklaart Gordon zijn daad op Facebook.

Soap
De verklaring van Gordon is het zoveelste hoofdstuk in de soap rond de geplaagde ex-strafpleiter. Waar De Telegraaf woensdag schrijft dat Gordon het bedrag heeft overgemaakt, schrijft de Volkskrant dat 'een betrokkene' dat ontkent.

Grote bek
Na de vriendendienst van Gordon gingen er ook stemmen op dat de zanger zijn portemonnee alleen zou hebben getrokken om er zelf beter van te worden. Gordon wil daar niets van weten. "Ik veeg m'n reet af met die mensen met hun grote bek die alles maar roepen over iemand, zonder het fijne er van te weten", briest hij.

"Dus laat al die linkse gemene honden maar weer blaffen. Ik weet uit welk hart dit gebaar is gemaakt, mijn hart namelijk."

Schikking
De veiling van Moszkowicz' inboedel werd woensdag op het laatste moment afgeblazen. Om 10:00 uur zou de woning van de gewezen advocaat grotendeels worden leeggehaald. De rechter in Alkmaar had maandag besloten dat de spullen van Moszkowicz mochten worden geveild.

Aanleiding was een onbetaalde rekening van 15.000 euro van advocaat Gabriël Meijers. Hij stond Moszkowicz in het verleden in diverse tuchtzaken bij, maar wacht nog altijd op zijn geld. Moszkowicz wist de veiling op het laatste moment te voorkomen door een schikking te treffen met Meijers.