Bier op mengpaneel: geluidsproblemen bij Rowwen Hèze

© Stefan Koopmans (MGL)
Het slotconcert van Rowwen Hèze zaterdagavond in America kampte met geluidsproblemen doordat iemand een beker bier op de mengtafel had gegooid.
Bij tentconcerten van Rowwen Hèze wordt bijna altijd met bier gegooid. De band dekt zijn installatie in het midden van de tent daarom zo goed mogelijk af.

Kortsluiting
Desondanks slaagde zaterdagavond toch iemand erin het mengpaneel met bier te raken, met als gevolg kortsluiting in het apparaat. Dat leverde harde knallen op en uitval van het microfoongeluid tijdens de show.
Manager Rudy Havermans was boos. "We weten niet wie het gedaan heeft. Maar als we iemand op heterdaad betrappen, schromen we niet om de dader aan te geven bij de politie en schadevergoeding te claimen."

Complimenten
Zanger Jack Poels kreeg na het concert complimenten van collega-artiesten voor zijn professionele houding tijdens het incident. "Wat kan ik doen? Ik denk er niet aan en zing door. Een beetje zoals het orkest dat doorspeelde op de Titanic.
We doen er alles aan om deze concerten zo goed mogelijk te laten verlopen. Maar tegen dit soort dingen zijn we kansloos. De persoon die gegooid heeft, noem ik in elk geval geen fan van ons."
Dit artikel hebben we gedeeld via onze gratis WhatsApp service: HeadsApp. Meld je ook aan!