Tv-wereld in de ban van Televiziergala

De cast van Flikken Maastricht tijdens de uitreiking van de Gouden Televizier-Ring vorig jaar. © Facebook Flikken Maastricht
Is het Flikken Maastricht (TROS), Penoza (KRO) of SynDROOM (RTL4) die donderdagavond met de felbegeerde Televizier-Ring 2014 naar huis gaat?
De prijs voor het beste tv-programma van het jaar wordt uitgereikt tijdens het jaarlijkse Televizier-Ring Gala in het Amsterdamse theater Carré.

Chantal Janzen

Daarnaast wordt ook bekend wie de Zilveren Televizier-Ster, de prijs voor beste tv-vrouw van het jaar, wint. De strijd gaat dit jaar tussen Chantal Janzen (RTL 4), Floortje Dessing (BNN) en Linda de Mol (RTL 4). Bij de mannen zijn dat Art Rooijakkers (AVRO), Humberto Tan (RTL 4) en Johnny de Mol (RTL 4).
Voor de Gouden Stuiver, de prijs voor het beste jeugdprogramma, zijn Checkpoint (EO), Freek in het wild (VPRO) en Wie is de Mol junior (AVRO) nog in de race. Verder dingen voor de Televizier Aanstormend Talent Award Luuk Ikink (RTL 4), Richard Groenendijk (RTL 4) en Ruud Feltkamp (RTL 4) mee.

Stemmen

Alleen voor de Televizier-Ring kan nog worden gestemd. De genomineerden doen er alles aan om het publiek ervan te overtuigen om op hun programma te stemmen.
Stem jij op Flikken Maastricht? © avrotros
Het Televizier-Ring Gala is live te volgen, vanaf 20:30 uur op NPO 1.