Deelnemers popwedstrijd Nu of Nooit bekend

Les Djinns.
De vijfentwintig acts die meedoen aan de provinciale popwedstrijd Nu of Nooit zijn bekend.
Verdeeld over vijf voorrondes proberen de deelnemende artiesten in Roermond, Heerlen, Venlo, Maastricht en Sittard een plek in de finale te verdienen. Die is op 21 februari in Muziekcentrum de Bosuil in Weert. De winnaar van Nu of Nooit speelt in juni op Pinkpop.

Roermond
Tijdens de eerste voorronde op 20 december (ECI Cultuurfabriek Roermond) spelen Bruna, 90 Day Jane, Hard2Get, Shiverburn en The I.T.’s.

Heerlen
Op 2 januari volgen in de Nieuwe Nor in Heerlen Benny Hitt, Lotte, Scarescone, Short Phusion en Pavarana.

Venlo
Een dag later in Grenswerk (Venlo) nemen Anaesthetics, Joep & De Heren Van, Nbraska, No Man’s Valley en True Citizen het tegen elkaar op.

Maastricht
Vrijdag 9 januari spelen in de Muziekgieterij in Maastricht Champagne Crash, Jick Munro & The Amazing Laserbeams, Weekend Safari, Yila & BMB en Life’s Electric.

Sittard
Tot slot gaan op 10 januari Cowboys of the Sky, One Wonders, Seymour Sachs, SonA en Throat of Autumn de strijd met elkaar aan. Dat gebeurt in Volt in Sittard.

Naast het optreden op Pinkpop krijgt de winnaar persoonlijke coaching, studiotijd en diverse andere optredens in de schoot geworpen. Kaarten voor de vijf voorrondes zijn vanaf dinsdag te koop via de deelnemende poppodia.

Les Djinns

De vorige editie van Nu of Nooit werd gewonnen door Les Djinns uit Roggel (foto en video).

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!