Kelly Weekers uit Weert stopt als model

Topmodel Kelly Weekers uit Weert. © L1
Kelly Weekers (25) uit Weert stopt met modellenwerk. Ze stort zich volledig op haar werk als psycholoog en life coach.
De blondine werd in 2011 gekroond tot Miss Nederland en vertegenwoordigde Nederland bij Miss Universe. Weekers woont en werkt inmiddels buiten de provincie. De Weertse is afgestudeerd als psycholoog en runt een eigen praktijk in ’t Gooi en werkt daarnaast voor de bekende psychiater Bram Bakker.

Geen combinatie

Het topmodel ziet het niet zitten om haar eigen bedrijf te combineren met modellenwerk.

"Zelf kan ik er wel mee omgaan, maar het is geen fijne situatie als je persoonlijke dingen met een cliënt bespreekt en die jou vervolgens levensgroot op een billboard ziet", vertelt de partner van songwriter John Ewbank in het magazine Navenant.
Kelly Weekers (midden). © Frank Wes/Organisatie Miss Nederland

'Liever thuis'

Na haar uitverkiezing werkte Weekers een jaar lang in de modellenwereld.

"Ik zat in een bevoorrechte positie en heb de mooiste plekken op de wereld gezien." Het avontuur in de modellenindustrie krijgt toch geen vervolg. Weekers is naar eigen zeggen graag thuis.

"Als model moest ik feestjes van vrienden altijd missen. Lekker bij mijn vrienden zijn, even de kroeg in en een frietje eten in Weert. Dat soort kleine dingen doen het voor mij."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!