1Limburg legt het af tegen Tweakers

1Limburg is woensdagavond niet uitgeroepen tot de beste nieuwssite van Nederland. Tweakers, de website die technologisch nieuws brengt, ging er met de prijs vandoor.
1Limburg was samen met tien anderen genomineerden in de categorie nieuws en informatie. Daaronder waren naast tweakers.net ook de websites van de Volkskrant en het NRC.

Vierde winst voor Tweakers

Het is de achtste keer dat de prijs wordt uitgereikt en voor de vierde keer wint Tweakers. De site was de beste in 2009, 2011 en 2012. De Website van het Jaar is een publieksprijs. Ongeveer 600.000 mensen brachten hun stem op websites in 23 categorieën. Per categorie waren twee prijzen te winnen: voor design, navigatie en inhoud (beste site) en voor populariteit.

L1

Oorspronkelijk was de nominatie voor l1.nl, maar de dag na de bekendmaking werd 1Limburg gelanceerd. Daarmee kwam een einde aan l1.nl als nieuwssite. De nominatie is daarom overgegaan naar 1Limburg, de opvolger van nieuwssite L1.
Via deze weg willen we alle mensen die op 1Limburg hebben gestemd hartelijk danken. En wie weet misschien volgend jaar!

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!