Heerlen geeft ton voor promotie Glazen Huis

De stichting Promotie Glazen Huis Heerlen 2015 krijgt een ton subsidie van de gemeente. Het geld wordt ingezet om de stad te promoten in de aanloop naar Serious Request, volgend jaar december.
De stichting -die verwacht het bedrag via haar netwerk te kunnen verdubbelen- gaat zich in eerste instantie richten op het werven van sponsoren, het bedenken en organiseren van promo-acties en de organisatie van side-events.

Overal iets te doen
"3FM verovert het Pancratiusplein", vertelt voorzitter Paul Reijns van de stichting. "Het is aan ons om de rest van de binnenstad in te vullen." Als het aan secretaris Raoul Braeken ligt, is er straks op alle pleintjes iets te doen.

2015

De goede-doelenactie Serious Request van radiozender 3FM wordt volgend jaar december in Heerlen gehouden. Dit jaar staat het Glazen Huis in Haarlem. Aanstaande donderdag laten drie dj’s zich opsluiten om zes dagen lang plaatjes te draaien voor het goede doel.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!