Sportclubs gunnen failliet Masita rust

In afwachting van een mogelijke doorstart van de dinsdag failliet verklaarde sportkledingfabrikant Masita, stellen sportclubs zich gereserveerd op.
"We willen de curator en Masita even de rust en tijd geven om een doorstart te onderzoek", reageert Rino Soeters, die namens MVV de contractonderhandelingen voert met het bedrijf in Echt.

Overname

Volgens curator mr. Ad van Bergen zijn er diverse overnamekandidaten voor Masita. "Voor ik met hen ga onderhandelen, moet ik eerst nog spreken met de banken en alle rechten en verplichtingen van Masita in kaart brengen."
Daarnaast zal Van Bergen de 36 medewerkers ontslag aanzeggen en de oproepkrachten informeren. De curator bevestide dat het personeel over de maand december geen loon heeft ontvangen.

Sportkleding

Masita levert sportkleding voor de teamsport wereldwijd. In Limburg aan bijvoorbeeld de voetbalclubs MVV en VVV en de handballers van Limburg Lions.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!