Chantal Janzen wint Zilveren Televizier-Ster

© Hollandse Hoogte
Chantal Janzen heeft donderdagavond in Koninklijk Theater Carré de Zilveren Televizier-Ster Vrouw 2014 gewonnen.
Het multitalent uit Tegelen bleef in de finale Linda de Mol (RTL 4) en Floortje Dessing (BNN/VARA) voor.

Talentvol

Chantal Janzen is in diverse programma's op RTL 4 te zien. Zo presenteert ze samen met Tijl Beckand het programma De Jongens Tegen De Meisjes. Ook is zij jurylid in de programma's Everybody Dance Now en Holland's Got Talent. Daarnaast schitterde in bekende musicals zoals Tarzan, Petticoat!, Wicked en Hij Gelooft in Mij.
Ze kreeg de award uit handen van Nederlands elftal-spelers Jasper Cillessen en Memphis Depay. "Bedankt Hans van Breukelen en Aron Winter. Tja, ik heb geen verstand van voetbal", grapte de presentatrice.

In levenden lijve

Janzen zat als enige van de drie genomineerden in de zaal. Mede-kanshebbers Linda de Mol en Floortje Dessing moesten wegens vakantie en ziekte verstek laten gaan. Janzen was al vaker in de race voor de prijs, maar won nog niet eerder. Vorig jaar ging de eer naar Linda de Mol.

Flikken Maastricht

Chantal Janzen was niet de enige Limburgse winnaar tijdens het Televizier-Gala. Het populaire Flikken Maastricht won de Gouden Televizier-Ring.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!