Brigitte Heitzer wint Musical Award

© ANP/ Robin Utrecht
Musicalster Brigitte Heitzer uit Noorbeek heeft woensdagavond een Musical Award gewonnen voor haar rol in Putting It Together.
De actrice verslaat daarmee onder meer Renée van Wegberg uit Horst.

Putting It Together

Brigitte Heizer was afgelopen theaterseizoen te zien in de voorstelling Putting It Together: een volledig gezongen komedie met muziek van Stephen Sondheim. Daarvoor was ze te zien in onder andere Evita, Petticoat en Miss Saigon.

Overtuigt op alle punten

Volgens de jury overtuigt Brigitte Heitzer op alle punten. In haar speech bedankte de Noorbeekse verschillende collega's en haar gezin. Heitzer liet weten kort geleden te zijn bevallen en grapte: "Daarom zie ik er zo uit!"

Limburgse kanshebbers

Naast Brigitte en Renée, zijn ook regisseur Theu Boermans (Venlo), regisseur Daan Wijnands en acteur Jon van Eerd (allebei uit Maastricht) genomineerd. Boermans en Van Eerd maken nog kans op een Musical Award. Boermans voor zijn voorstelling Soldaat van Oranje en Van Eerd voor zijn hoofdrol in Moeder, Ik Wil Bij De Revue.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!