Bar Roerparel in Sint Odiliënberg plotseling dicht

De exploitant van het horecagedeelte in multifunctioneel centrum De Roerparel in Sint Odiliënberg is met de noorderzon vertrokken.
De gebruikers van het centrum ziitten nu met de gebakken peren. De verenigingen en gebruikers kunnen niet alleen niet meer in het cafégedeelte terecht om wat te drinken, de exploitant is ook verantwoordelijk voor het openen van het gebouw en het poetsen van de sporthal.

Heineken

Verantwoordelijk wethouder Jan den Teuling (Roerstreek Lokaal!, accommodaties) laat weten er inmiddels voor gezorgd te hebben dat de sporthal weer wordt opengemaakt en gepoetst. "Het horecagedeelte wordt verhuurd aan Heineken. Zij hebben het uitbaten weer uitbesteed. Als gemeente hebben we Heineken dan ook gevraagd om snel met een oplossing te komen. Zij komen namelijk hun verplichtingen niet na."
Heineken laat in een korte reactie weten niet op de hoogte te zijn van de afwezigheid van de exploitant van De Roerparel.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!