Eigenaars drie gestolen oldtimers achterhaald

© L1
Drie gestolen dure oldtimers kunnen terug naar hun eigenaar. De Mercedessen werden eerder dit jaar gevonden bij doorzoekingen van de politie in Nederlands- en Belgisch-Limburg.
In totaal zes Porches en Mercedessen en één Indian-motor waren verstopt in loodsen in Koningsbosch, Arensgenhout, Vlodrop en het Belgische Peer. Een man uit Koningsbosch en een echtpaar uit Arensgenhout worden verdacht van de diefstal of heling van de auto's.

Aktenzeigen XY Ungelöst

Omdat de chassisnummers waren weggeslepen, was niet meer te achterhalen van wie de klassiekers waren. Na een opsporingsbericht van de Nederlandse politie en aandacht in het Duitse opsporingsprogramma Aktenzeichen XY Ungelöst meldden zich drie rechtmatige eigenaars.

Afgelopen 15 jaar

Van wie de drie andere auto's en de Indian-motor zijn die nog niet bekend. Wel weet de politie inmiddels dat de voertuigen de afgelopen 15 jaar zijn gestolen in de verre omtrek rond Limburg.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!