Tweede plek voor Limburgse kranten bij onderwijsprijs

© L1
Journalist Kitty Borghouts is dinsdagmiddag bij de uitreiking van de Nationale Prijs voor de Onderwijsjournalistiek als tweede geëindigd.
Borghouts is werkzaam voor Dagblad de Limburger en het Limburgs Dagblad en dong mee met een serie over jonge docenten.

Citotoets wint

De prijs werd gewonnen door Didaktief met een reeks artikelen over de Citotoets. Volgens de jury van de Onderwijsprijs was het een nek-aan-nekrace tussen de uiteindelijke winnaar en het Dossier jonge docenten van de Limburgse kranten.
De jury noemde de serie van Borghouts een zeer lezenswaardige en prachtig vormgegeven serie. Ze roemde de journalist en de Limburgse kranten die ruimte weten te maken voor verdiepende verhalen.

Achtste keer

De Nationale Prijs voor de Onderwijsjournalistiek werd voor de achtste keer uitgereikt. Er waren dit jaar negentien inzendingen. De zes genomineerde producties waren volgens de jury allemaal een feest om te lezen.
De prijs is een initiatief van de Stichting Stimulering Onderwijsjournalistiek, Stichting Onderwijsfonds Cocma en het J. W. Rengelinkfonds.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!