Flikken Maastricht genomineerd voor Televizier-Ring

© avrotros
Flikken Maastricht is genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring 2014. Dat maakte RTL Boulevard maandagavond bekend.
De serie over de politieagenten Floris Wolfs (Victor Reinier) en Eva van Dongen (Angela Schijf) neemt het in de strijd om de felbegeerde televisieprijs op tegen Penoza en SynDROOM.

Geen reactie

Victor Reinier en Angela Schijf stonden op de set in Maastricht in verbinding met RTL Boulevard om live een reactie te geven op de nominatie. In hun blijdschap sprong het tweetal de apparatuur kapot, waardoor een reactie uitbleef.

Campagne

Flikken Maastricht voerde de afgelopen weken flink campagne om genomineerd te worden voor de televisieprijs. Onder meer met een filmpje waarin de twee agenten Art Rooijakkers - de winnaar van vorig jaar - de ring afhandig maken.
In 2013 was Flikken Maastricht ook al genomineerd, toen won Wie is de Mol?.

Chantal Janzen

Ook Chantal Janzen maakt kans op een prijs. De presentatrice uit Tegelen is genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster. "Ik ben super blij. Ik vind het een hele grote eer dat ik samen met mijn voorbeeld, Linda de Mol, genomineerd ben."
In 2011 en 2013 was Janzen ook genomineerd, maar won de prijs nog nooit.

Gouden Televizier-Ring Gala

Jan Smit maakte in RTL Boulevard de genomineerden bekend. De zanger zal op 16 oktober de 49e editie van het Gouden Televizier-Ring Gala presenteren.