Venlose band Audio Pilots wil gestolen opnames terug

© Facebook/Audio Pilots
De Venlose band Audio Pilots is bestolen. Bij de diefstal zijn onder meer de opnames van de toekomstige videoclip buitgemaakt.
De tas met voornamelijk videodiks werd gestolen tijdens een festival in Tilburg.

Opgenomen live materiaal

Op Facebook doet de band een oproep aan 'de dief van ons videomateriaal!' "Wij snappen heel goed dat het verleidelijk was om onlangs tijdens een festival in Tilburg een tas met daarin wat spullen en een paar videodisks te stelen. Waarom zou je zelf gaan sparen voor spullen, wanneer deze ook voor het grijpen ligt, toch!? Wat wij echter iets vervelender vinden is dat in die tas ook een disk zat met daarop recent opgenomen live materiaal van ons bandje."
Dat materiaal was bestemd voor de komende videoclip die bedoeld was om de eerste cd van de band te promoten. "Materiaal dat in een unieke setting was geschoten. Dit materiaal wordt namelijk NIET door de verzekering vergoed en is onvervangbaar. Immers, dat mooie grote podium staat er niet meer, die indrukwekkende led walls zijn opgeruimd en het enthousiaste publiek is ook al lang naar huis."

Terugbrengen

Het is reden voor de band om de dief vriendelijk doch dringend te vragen de spullen terug te brengen. "Nogmaals; met alle begrip van de wereld, maar zou je alsjeblieft die disks terug kunnen geven. Mag best anoniem hoor. Maar je mag het ook afgeven bij een plaatstelijk politiebureau naar keuze!"