Lau Geeraets uit No Surrender gezet

© L1
Lau Geeraets is uit motorclub No Surrender gezet. Dat verklaart de hoogste baas van die club, Klaas Otto, tegen L1.
Geeraets was beoogd president van de motorclub en zou zijn hesje krijgen zodra hij vrij kwam. Otto geeft nu aan niks meer met de moordverdachte te maken te willen hebben.

Moord op Marokkanen

Lau Geeraets zit al maanden vast op verdenking van de moord op twee Marokkaanse jongens in Venray in 2006. Die rechtszaak wordt in november behandeld. De hoogste baas van No Surrender zei eerder niet met Geeraets te willen samenwerken als hij veroordeeld zou worden of een bekentenis aflegt.
Inmiddels heeft de moordverdachte verklaard dat hij bij de moord aanwezig was maar niet heeft geschoten. Hij wijst met de beschuldigende vinger naar zijn toenmalige kompaan Geert G.

Afscheid

Dat zint Klaas Otto niet. Hij zegt nu afscheid te nemen van Lau Geeraets omdat hij is gaan praten en ook geprobeerd heeft zelfmoord te plegen. "Lau Geeraets wordt geen president meer bij No Surrender." Dat is een opvallende wending omdat Otto het hesje eerder uitreikte aan de zoon van Geeraets, in afwachting van de rechtszaak. "Zodra hij los komt, is hij van ons", zei hij toen.

'South Side' opgeheven

Ook de hele Venlose afdeling van No Surrender is opgeheven, dat chapter genaamd 'South Side', zou geleid worden door Geeraets en vooral bestaan uit vrienden en bekenden.