Kijkdagen in beslag genomen spullen bij politie Maastricht

Een impressie van de goederen die worden getoond op de kijkdagen van vrijdag en zaterdag. © Politie Limburg
Vrijdag en zaterdag organiseert de politie kijkdagen voor in beslag genomen spullen. Ze wil hiermee proberen gestolen spullen bij de rechtmatige eigenaren terug te krijgen.
De spullen zijn afkomstig uit de regio Zuid-Limburg. Ze zijn in het afgelopen jaar aangetroffen bij verschillende politieonderzoeken in die regio.

In beslag genomen

Regelmatig vindt de politie bijvoorbeeld bij een huiszoeking gestolen spullen die ze in beslag nemen. Vaak lukt het om deze spullen bij de rechtmatige eigenaar terug te brengen.
Maar als er geen aangifte is gedaan van de diefstal of vermissing blijven de spullen bij de politie liggen.

Kijkdagen

Met de twee kijkdagen hoopt de politie ook de overgebleven spullen bij de rechtmatige eigenaren terug te brengen.
Geïnteresseerden kunnen zich vrijdag tussen 15.00 uur en 20.00 uur of zaterdag tussen 10.00 uur en 15.00 uur melden bij de receptie van het politiebureau aan de Prins Bisschopsingel 53 in Maastricht. Daar liggen alle spullen uitgestald.

Eigendomsbewijs

Mochten mensen hun spullen herkennen dan controleert de politie of zij echt de rechtmatige eigenaar zijn. Het is daarom belangrijk om een aangifte, serienummer, een originele foto van het gestolen spul of een aankoopbewijs mee te nemen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!