Inbrekers slaan op de vlucht

Drie inbrekers zijn op de vlucht geslagen na een woninginbraak in de Minister Aalbersestraat in Maastricht.

Wijding nieuwe bisschop live op L1 TV

De wijding van Harrie Smeets tot bisschop is zaterdag 8 december live op televisie te volgen.

A2 voor avondspits in beide richtingen open

De A2 ter hoogte van Echt gaat donderdagmiddag in beide richtingen open. Dat meldt Rijkswaterstaat. Eerder zei Rijkswaterstaat nog dat het onduidelijk was of de snelweg voor de spits open zou gaan.

Inbrekers roven nachtwinkel leeg

De politie van Maastricht is samen met de collega’s uit Belgisch-Limburg op zoek naar de vier daders van een inbraak in een nachtwinkel in Vroenhoven, vlak over de grens bij de Maastrichtse wijk Wolder.

1Lunch: bieten blokkeren snelweg A2

* School uit Panningen naar Kindervragenuurtje
* Twan Huys geeft voor het eerst reactie op kritiekstorm
* Heerlense basisschool gaat van het gas af

Heerlense basisschool gaat van het gas af

Basisschool De Horizon in Heerlen gaat van het gas af. Het is de enige Limburgse school die meedoet aan een proef van het ministerie van Binnenlandse Zaken.

School uit Panningen naar Kindervragenuurtje

Leerlingen van groep 8 van Basischool Nieuweschool uit Panningen mogen dinsdag een vraag stellen in de Tweede Kamer tijdens het allereerste Kindervragenuurtje.

Nieuwe flitskast slingert bijna 200 voertuigen op de bon

Bijna 200 automobilisten zijn de afgelopen dagen geflitst door de nieuwe apparatuur langs de A76 bij Nuth.

150 Limburgse stakers in metaalsector

Vanuit Tegelen en Blerick zijn vier bussen met stakers naar Eindhoven gereisd om daar mee toe doen aan de staking in de metaal.

A2 in noordelijke richting bijna hele dag dicht

De A2 in noordelijke richting blijft de hele ochtend en middag dicht vanwege de gekantelde vrachtwagen. De weg lag bezaaid met bieten.

Overzicht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app