Wandelaars staan stil bij monument Nicky Verstappen

Verschillende wandelaars op de Brunssummerheide stopten zondag even bij het monument ter nagedachtenis aan Nicky Verstappen.

Stoplichten bij MAA: wegblazen door vliegtuigen voorkomen

Bij vliegveld Maastricht Aachen Airport zijn stoplichten geplaatst die een weg moeten afsluiten als er een zwaar vrachtvliegtuig gaat opstijgen.

Turken demonstreren in Venlo, veel politie op de been

De Alevitische Culturele Vereniging Venlo demonstreert zondag voor het Limburgs Museum tegen de Turkse aanval op de Koerdische regio Afrin.

Jongetje ontroostbaar na uitgooien knuffels bij optocht

Tijdens de carnavalsoptocht in Gellik, vlak over de grens bij Maastricht, werden per ongeluk twee knuffels van een jongetje uitgegooid. De kleine Lowieke is ontroostbaar.

Ruim 1200 deelnemers eerste dag DNA-onderzoek Nicky

Ruim 1200 mannen hebben tijdens de eerste dag van het DNA-verwantschapsonderzoek in de zaak-Nicky Verstappen wangslijm afgegeven.

Grote stroomstoring in Landgraaf voorbij

De grote stroomstoring in Landgraaf is opgelost.

Auto slaat over de kop, landt op spoorlijn

In Limbricht is in de nacht van zaterdag op zondag een auto met daarin twee jongeren over de kop geslagen. Het voertuig landde deels op een spoorlijn voor goederentreinen.

Het L1NWS van zaterdag 24 februari

* Massale opkomst DNA-onderzoek Nicky Verstappen
* Drukte voor Pinkpopkaartjes
* MVV Maastricht - Almere City

Kleurrijke lichtstoet trok weer door Schinveld

Schinveld was zaterdagavond het decor van de jaarlijkse lichtjesstoet.

Bijna 3000 huishoudens in Landgraaf zonder stroom

De stroomstoring die zaterdagmiddag in Landgraaf ontstond is nog steeds niet opgelost. Bij zonsondergang zitten zelfs 2773 klanten zonder stroom, meldt netwerkbeheerder Enexis.

Uit eigen keuken
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app