Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Nieuwkomers VVV zetten monsterscore neer tegen SVEB

Geplaatst opdinsdag 10 juli 2018 - 23:05

VVV-Venlo heeft dinsdagavond de oefenwedstrijd tegen vierdeklasser SVEB met ruime cijfers gewonnen. In Broekhuizenvorst stond na 90 minuten 0-16 op het scorebord.

Clint Leemans wist het doel het vaakst te raken.

Nieuwelingen
De middenvelder schoot vijf ballen tussen de palen. Het waren overigens vooral de nieuwelingen die zich in de kijker speelden. Peniel Kokou Mlapa en Chelsea-talent Kylian Hazard waren effectief en zorgden elk voor drie doelpunten voor de Venlonaren.

Lees ook: Grot laat zich zien tijdens eerste duel voor VVV-Venlo

In het net
Nieuwkomers Jay-Roy Grot en Tino Susic prikten allebei nog twee ballen in het net. Tenslotte pikte Moreno Rutten ook nog een doelpunt mee. Uiteindelijk kwam het aantal doelpunten op zestien te staan.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Juich Tom naar de gele trui!

Tom Dumoulin is volop in de race voor een top klassering in de Tour de France. Hij kan dus alle steun gebruiken en daarom laten we weer zien dat we echte Dumoulisten zijn!

Laat zien dat je Tom steunt. Verander je profielfoto op social media en schreeuw Tom naar voren! Op Facebook hebben we weer een mooi kadertje gemaakt dat jouw profielfoto in een keer geel laat kleuren.

Verander ook je profielfoto
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag op L1 TV

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online

Meest gelezen