Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwkomer Arjan Swinkels mag niet spelen voor Roda

Geplaatst opvrijdag 6 februari 2015 - 10:24

Roda JC kan vrijdagavond in het uitduel tegen FC Eindhoven geen beroep doen op Arjan Swinkels. De maandag aangetrokken verdediger is nog niet speelgerechtigd.

Roda dacht dat de speler en zijn toenmalige club Lierse SK in goed overleg uit elkaar waren gegaan. Maar aangezien het contract eenzijdig door de voetballer blijkt te zijn opgezegd, had deze buitenlandse transfer administratief anders afgehandeld moeten worden.

Belgische bond
Toen de club uit Kerkrade donderdag merkte dat de benodigde bevestigingsmail van de KNVB nog niet was ontvangen, werd contact opgenomen met de Belgische voetbalbond en de FIFA om alles toch nog geregeld te krijgen.

Schuld
"De Belgische voetbalbond hoefde slechts één actie te ondernemen, maar heeft dat niet meer gedaan", aldus Roda-persvoorlichter Rob Goossens, die erkent dat de club zelf ook de hand in eigen boezem moet steken. "Het is vervelend dat de Belgische bond niet wilde meewerken bij zo’n formaliteit, maar we moeten de schuld ook bij onszelf zoeken. Het is ons hier te laat opgevallen dat die bevestiging nog niet binnen was."

Lees ook:
- Arjan Swinkels in de basis bij Roda
- Nieuweling Swinkels wil Roda weer aan overwinningen helpen

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Roda JC haalt Arjan Swinkels en laat Pluim gaan
Arjan Swinkels in de basis bij Roda
Roda JC zonder zieke Tom van Hyfte tegen Volendam
Overzicht: Limburgse clubs slaan slag in transferperiode
Overzicht
Advertentie
'Ik wil iets terug doen voor de maatschappij’

Envida mag zich gelukkig prijzen met de bijna 1.000 vrijwilligers die zich iedere dag met hart en ziel inzetten voor onze bewoners. Hartelijk dank daarvoor!

Zoekt u een zinvolle dagbesteding, voelt u zich aangetrokken tot de zorg en wilt u onze bewoners een dag met een gouden randje bezorgen? Denk dan eens na over vrijwilligerswerk bij Envida. U ondersteunt ons om onze bewoners een zo prettig mogelijke woonsituatie te bieden. Dit kan bijvoorbeeld door het creëren van gezelligheid in de huiskamer, als begeleider bij een wandelgroep, maar ook door mee te helpen in het restaurant.

Als u interesse heeft in vrijwilligerswerk bij Envida, kunt u contact opnemen met het woonzorgcentrum van uw voorkeur. Onze collega’s zullen met u de mogelijkheden bespreken.

Bekijk hier alle mogelijkheden
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen