Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwjaarsconcert André Rieu te zien op het witte doek

Geplaatst opdonderdag 18 oktober 2018 - 11:28

De Maastrichtse vioolvirtuoos André Rieu schittert begin volgend jaar weer op het witte doek. Het nieuwjaarsconcert in het Australische Sydney is dan in verschillende cinema's in Nederland en de rest van de wereld te zien.

Het concert in de Town Hall in de Australische metropool, waar de stehgeiger en zijn gevolg op 20 november op de planken staan, wordt speciaal voor het witte doek opgenomen.

Droom
Rieu is trots dat hij binnenkort weer in de bioscopen draait. "Ik ben erg blij dat mijn allereerste nieuwjaarsconcert speciaal wordt opgenomen voor in de bioscopen", zegt de walsmeester. "We hebben aantal leuke verrassingen gepland staan op deze onvergetelijke avond. Dat ik in de historische Town Hall van Sydney mag spelen is droom en ik kan niet wachten om dit concert met mijn publiek over de hele wereld te delen."

Terugkeer
Het is overigens niet voor het eerst dat Rieu en zijn Johan Strauss Orkest op het witte doek te bewonderen zijn. Ter ere van het 30-jarige jubileum van de violist werd er ook al speciale een bioscoopproductie gemaakt.

Lees ook: Ruim 28.000 mensen genoten van Rieu op het witte doek

De nieuwjaarsconcerten zijn op 11 en 13 januari in de bioscoop te zien.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen