Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwjaarsconcert André Rieu te zien op het witte doek

Geplaatst opdonderdag 18 oktober 2018 - 11:28

De Maastrichtse vioolvirtuoos André Rieu schittert begin volgend jaar weer op het witte doek. Het nieuwjaarsconcert in het Australische Sydney is dan in verschillende cinema's in Nederland en de rest van de wereld te zien.

Het concert in de Town Hall in de Australische metropool, waar de stehgeiger en zijn gevolg op 20 november op de planken staan, wordt speciaal voor het witte doek opgenomen.

Droom
Rieu is trots dat hij binnenkort weer in de bioscopen draait. "Ik ben erg blij dat mijn allereerste nieuwjaarsconcert speciaal wordt opgenomen voor in de bioscopen", zegt de walsmeester. "We hebben aantal leuke verrassingen gepland staan op deze onvergetelijke avond. Dat ik in de historische Town Hall van Sydney mag spelen is droom en ik kan niet wachten om dit concert met mijn publiek over de hele wereld te delen."

Terugkeer
Het is overigens niet voor het eerst dat Rieu en zijn Johan Strauss Orkest op het witte doek te bewonderen zijn. Ter ere van het 30-jarige jubileum van de violist werd er ook al speciale een bioscoopproductie gemaakt.

Lees ook: Ruim 28.000 mensen genoten van Rieu op het witte doek

De nieuwjaarsconcerten zijn op 11 en 13 januari in de bioscoop te zien.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen