Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwjaarsconcert André Rieu te zien op het witte doek

Geplaatst opdonderdag 18 oktober 2018 - 11:28

De Maastrichtse vioolvirtuoos André Rieu schittert begin volgend jaar weer op het witte doek. Het nieuwjaarsconcert in het Australische Sydney is dan in verschillende cinema's in Nederland en de rest van de wereld te zien.

Het concert in de Town Hall in de Australische metropool, waar de stehgeiger en zijn gevolg op 20 november op de planken staan, wordt speciaal voor het witte doek opgenomen.

Droom
Rieu is trots dat hij binnenkort weer in de bioscopen draait. "Ik ben erg blij dat mijn allereerste nieuwjaarsconcert speciaal wordt opgenomen voor in de bioscopen", zegt de walsmeester. "We hebben aantal leuke verrassingen gepland staan op deze onvergetelijke avond. Dat ik in de historische Town Hall van Sydney mag spelen is droom en ik kan niet wachten om dit concert met mijn publiek over de hele wereld te delen."

Terugkeer
Het is overigens niet voor het eerst dat Rieu en zijn Johan Strauss Orkest op het witte doek te bewonderen zijn. Ter ere van het 30-jarige jubileum van de violist werd er ook al speciale een bioscoopproductie gemaakt.

Lees ook: Ruim 28.000 mensen genoten van Rieu op het witte doek

De nieuwjaarsconcerten zijn op 11 en 13 januari in de bioscoop te zien.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen