Brand Heelderpeel

Afvalbrand op vakantiepark tijdens nieuwjaarsnacht

Tijdens de nieuwjaarsnacht is op vakantiepark Heelderpeel in Heel een milieupark uitgebrand.

Carbidschieten (31 dec 2019)
Video: Carbidschieters knallen nieuwjaar in met 28 kanonnen

Knallend het oude jaar uit, de meeste mensen doen het met vuurwerk. Onder andere in Stevensweert gebeurt dat nog ouderwets met carbid.

Afval vuurwerk
Limburg geen koploper in vuurwerkcriminaliteit

Van 2014 tot en met 2018 zijn er in Limburg 162 vuurwerkmisdrijven geweest. Dat is relatief weinig in vergelijking met andere provincies.

ANP-367950159
Deze supermarkten zijn met de feestdagen open

Een ingrediënt vergeten voor het kerstdiner? Snel nog even oliebollen kopen op nieuwjaarsdag? Bij veel supermarkten kun je op eerste kerstdag en nieuwjaarsdag gewoon boodschappen doen.

Gouverneur waarschuwt voor tempo energietransitie

In een verder ronkende nieuwjaarstoespraak heeft gouverneur Theo Bovens woensdag gewaarschuwd voor een te snelle energietransitie.

Alleen voor de dappersten: de nieuwjaarsduik

Op verschillende plekken in Limburg zijn dinsdag de traditionele nieuwjaarsduiken. Honderden mensen nemen hieraan deel.

Video: zo vierde Limburg de jaarwisseling

De jaarwisseling is in Limburg knallend gevierd. Overval genoten mensen van het vuurwerk.

Een nieuw jaar: wat zijn de wensen van de oudsten?

Een nieuw jaar betekent voor veel mensen het maken van nieuwe plannen. Sommigen hebben het voornemen om af te vallen of om meer tijd vrij te maken voor vrienden. Of lukt het dan toch eindelijk om te stoppen met roken? Maar hoe zit dat wanneer je je leven al voor het grootste gedeelte geleefd hebt?

Video: Duiken voor het goede doel in Roermond

De organisatie van de City Swim in Roermond zoekt een nieuw goed doel.

Veel meldingen, weinig bijzonderheden tijdens jaarwisseling

De jaarwisseling is in Limburg verlopen met veel meldingen van overlast, maar zonder grote incidenten.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten