Inbraak Inbreker

Inbrekersgilde slaat toe: meerdere nachtelijke inbraken

In de nacht van woensdag op donderdag hebben in de Landgraafse kernen Nieuwenhagen, Abdissenbosch en Waubach meerdere inbraken plaatsgevonden.

Plantage met 1000 planten in garage gevonden

In Landgraaf is dinsdagmiddag in een garage een hennepplantage gevonden.

Landgraafse huisartsenpraktijk viert 100-jarig bestaan

Het is groot feest komend weekend in de Landgraafse wijk Nieuwenhagen. Huisartsenpraktijk Snijders bestaat 100 jaar en viert dat met de buurt.

Subsidie voor energieneutraal zwembad Nieuwenhagen

De provincie geeft 300.000 euro subsidie voor de bouw van een energieneutraal nieuw zwembad in Nieuwenhagen, gemeente Landgraaf.

Automobiliste gewond bij aanrijding

Bij een botsing tussen twee auto's is dinsdagmiddag een vrouw gewond geraakt. Een van de twee bestuursters had de andere auto over het hoofd gezien.

Gezin aangevallen met messen en nepvuurwapen

De politie heeft drie mensen aangehouden, omdat ze een gezin zouden hebben belaagd met messen, een nepvuurwapen en een paralyser. Het voorval vond plaats in de Landgraafse wijk Nieuwenhagen.

Onbegrip in Nieuwenhagen over dichte toerit Buitenring

Waarom gaan een op- en afrit naar de Buitenring Parkstad niet open, terwijl alles al een tijd klaar is.

Kerk ondergaat metamorfose tot cultuurhuis

In Landgraaf wordt de kerk van Lichtenberg omgebouwd tot Cultuurhuis Landgraaf. Fanfare Eendracht uit Nieuwenhagen kampte al enige tijd met huisvestingsproblematiek en vond in het verbouwen van de kerk een oplossing.

Politie breekt huis open om vrouw van toilet te bevrijden

In Nieuwenhagen heeft een vrouw een heel avontuur beleefd na een ogenschijnlijk eenvoudig toiletbezoek.

Dronken vrouw na gevaarlijke capriolen van de weg geplukt

De politie heeft in Landgraaf vrouw die dronken achter het stuur zat op de bon geslingerd.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten