Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwelingen trefzeker tijdens oefenduel Fortuna Sittard

Geplaatst opzaterdag 7 juli 2018 - 19:51

Supporters van Fortuna Sittard hebben zaterdagavond een aardige indruk gekregen van 'hun' nieuwe spelers. In de gewonnen oefenwedstrijd tegen amateurclub VVS (0-13) waren verschillende nieuwkomers trefzeker.

De promovendus begonnen de eerste oefenwedstrijd van het seizoen met vijf nieuwe spelers in de basis. Alessandro Ciranni, Rubén Ramírez, José Bandez, George Mells en proefspeler Marian stonden aan de aftrap.

Mooie goals
De eerste helft liet zich kenmerken door mooie goals van onder anderen Marco Ospitalieri en nieuwkomer Ciranni (tweemaal). Ook Marian en Bandez (tweemaal) scoorden voor de theepauze. Na rust stond er een andere ploeg op het veld. Finn Stokkers kwam in de ploeg en scoorde direct twee keer. Ook Clint Essers, Lisandro Semedo en nieuwelingen Áron Dobos en Mark Diemers (tweemaal) kwamen op het scorebord.

Opvallende afwezigen
Voor een aantal spelers was geen basisplaats ingeruimd in een van de twee gebruikte elftallen. Onder hen jeugdspelers Rowen Koot, Job van de Walle, Luc Tinnemans en Tom Ghislain, maar ook routiniers Christopher Braun en Lars Hutten en de net aangetrokken Amadou Ciss. Ook Wessel Dammers en Djibril Dianessy ontbraken, maar zij zijn geblesseerd. Andrija Novakovich had pas één keer getraind en deed daarom niet mee.

Trainers René Eijer en Kevin Hofland lijken Dammers en Semedo te hebben aangewezen als nieuwe aanvoerders van de ploeg.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen