Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe zoekactie naar vermiste Dorota uit Süsterseel

Geplaatst opdonderdag 15 december 2016 - 10:55

De zoektocht naar de vermiste Dorota Galuszka-Granieczny uit Süsterseel, vlak over de grens bij Sittard, is donderdag voortgezet.

Dat meldt Aachener Zeitung.

Zoekactie
Rond Koningsbosch wordt door de zowel de Duitse als de Nederlandse politie gezocht naar de sinds 18 oktober vermiste vrouw. Dit omdat er een vermoeden is dat het lichaam van de vrouw hier ligt.

Staken
Eerder staakte het Duitse Openbaar Ministerie de zoekactie naar Dorota Galuszka-Granieczny, omdat er geen nieuwe ontwikkelingen waren.

Lees ook: Zoektocht vermiste Dorota uit Süsterseel mogelijk gestaakt

Spoorloos
De uit Polen afkomstige 29-jarige vrouw is spoorloos. De politie houdt er rekening mee dat ze slachtoffer is geworden van een misdrijf. Er werd de voorbije weken intensief gezocht in de bossen rond
Süsterseel. Ook werd een duikteam ingezet om in de vijvers rond het Duitse dorp te zoeken naar de vrouw. Ook dat leverde niks op.

Lees ook: Duikers zoeken naar vermiste Dorota uit Süsterseel

Echtgenoot
De echtgenoot van Dorota heeft vanwege de vermissing korte tijd vastgezeten. Maar hij is inmiddels weer op vrije voeten.

Foto: Track '88

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Zoektocht vermiste Dorota uit Süsterseel mogelijk gestaakt
Duikers zoeken naar vermiste Dorota uit Süsterseel
Familie vermiste vrouw Süsterseel wil geen geld
Zoektocht naar vermiste Dorota gestaakt
Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen