Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Nieuwe winkel in Valkenburg: centrum nagenoeg vol

Geplaatst opdinsdag 10 januari 2017 - 22:04

Het gaat crescendo met het in september geopende nieuwe winkelhart van Valkenburg aan de Geul.

Winkelketen Holland & Barrett (voorheen De Tuinen) opent op zaterdag 4 februari een filiaal in winkelcentrum Aan De Kei. De zaak wordt gevestigd aan de Irmgard Passage, tussen Zeeman en de gezamenlijke vestiging van Bakker Koos en Eyserhalte.

Sportvoeding
Holland & Barrett verkoopt onder meer vitamine- en voedingssupplementen, sportvoeding, detox- en afslankproducten en spullen voor persoonlijke verzorging. Een paar weken geleden opende Miss Etam nog een nieuwe vestiging in Aan De Kei.

Te huur
Met de komst van Holland & Barrett staat er nog slechts één winkelruimte in het 5100 vierkante meter grote complex te huur. Die leegstaande ruimte ligt op de hoek van de Irmgard Passage en de Louis van de Maesenstraat.

De bouw van het nieuwe winkelcentrum met appartementen heeft zo’n dertig miljoen euro gekost.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Shopping winkelen winkel
Commotie door komst van nieuwe winkels in Valkenburg
Gratis parkeren door niet betalen van internetrekening
Winkelleegstand in Maastricht daalt spectaculair
Opnieuw outletwinkel geopend in Heerlen
Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen