Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe voorzitter voor Zomerparkfeest in Venlo

Geplaatst opmaandag 1 augustus 2016 - 11:59

Het Zomerparkfeest in Venlo heeft een nieuwe voorzitter.

Marc Nelissen neemt na de 40ste editie het stokje over van Rom van Strijp.

Geen onbekende
Nelissen
(41) is geen onbekende van het festival, dat elk jaar zo'n 90.000 bezoekers trekt. Hij is sinds 2012 secretaris in het bestuur van het Zomerparkfeest. "Ik ben heel erg blij dat ik het vertrouwen heb gekregen van het bestuur", zegt Nelissen in een persverklaring. "Ik wil de grote ambities samen met de rest van het bestuur gaan verwezelijken en heb daar heel veel zin in."

Ronnie Flex
Het Zomerparkfeest wordt dit jaar van 25 tot en met 28 augustus gehouden. Bezoekers kunnen dan komen kijken naar artiesten als The Common Linnets, Ronnie Flex en Lil' Kleine en Anita Meijer.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen