Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe topman buizenbouwer Sif voorgedragen

Geplaatst opdinsdag 10 juli 2018 - 18:42

Fred van Beers wordt de opvolger van Jan Bruggenthijs als bestuursvoorzitter van Sif in Roermond.

Hij wordt voorgedragen door de raad van toezicht van de fabrikant van funderingspalen voor windmolens op zee.

Duits havenbedrijf
De 56-jarige Van Beers was tot vorig jaar bestuursvoorzitter van het Duitse havenbedrijf Blohm & Voss Shipyard in Hamburg. Daarvoor was hij onder meer werkzaam voor staalconcern Alcoa en het Finse bedrijf Wärtsilä.

Lees ook: Buizenbouwer Sif presenteert solide jaarcijfers

De aandeelhouders moeten nog instemmen met de benoeming van de nieuwe topman. Dat moet tijdens de aandeelhoudersvergadering op 31 augustus gebeuren.

Vertrek
Sif moest op zoek naar een nieuwe CEO, omdat topman Jan Bruggenthijs eerder aangaf om privéredenen te willen stoppen.

Beursgang
Bruggenthijs kwam in september 2014 aan het roer bij Sif. Onder zijn leiding ging het bedrijf naar de beurs. Ook werd, naast de bestaande vestiging in Roermond, een nieuwe productielocatie in Rotterdam gebouwd.

Lees ook: Topman funderingspalenfabriek weg vanwege privéredenen

Tegenvallende cijfers
De laatste kwartalen viel de omzet van Sif tegen. Zo vielen de kosten voor het opstarten van de nieuwe fabriek in Rotterdam hoger uit dan verwacht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen