Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe ticketsite voor Limburgse poppodia

Geplaatst opmaandag 17 september 2018 - 11:52

Vijf Limburgse poppodia stappen vanaf maandag over op het nieuwe ticketverkoopsysteem Eventix.

Muziekgieterij De Bosuil (Weert), Poppodium Grenswerk (Venlo), de Muziekgieterij (Maastricht), Poppodium Nieuwe Nor (Heerlen) en de Oefenbunker (Landgraaf) gaan voor hun gezamenlijke kaartverkoop aan de slag met de Amsterdams/Eindhovense start-up.

Snel
Het
scansysteem is met duizend tickets per uur per scanner erg snel. Ook is het kaartjessysteem gekoppeld met social media en mailinglijsten.

Zoektocht
Tijdens showcasefestival Eurosonic Noorderslag, dat in januari werd gehouden in Groningen, werden al gekeken voor een gezamenlijk ticketsysteem voor de Limburgse podia. Na een uitgebreide selectieprocedure kwam Eventix naar voren als nieuwe aanbieder.

Kennis delen
De samenwerking tussen de poppodia wordt mede gefaciliteerd door Pop in Limburg. Door gezamenlijk de overstap naar het nieuwe systeem te maken, hopen zij makkelijk kennis over de service te delen.

Vanaf 17 september dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Bekijk alvast een voorproefje!

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen