Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe thriller van Michael Berg verschijnt

Geplaatst opmaandag 5 oktober 2015 - 10:05

Over twee weken verschijnt het nieuwe boek van schrijver Michael Berg uit Heerlen.

Het meisje op de weg is de titel van de thriller.

Michael Berg, een pseudoniem van Michel van Bergen Henegouwen, won in 2013 De Gouden Strop. Dat is de prijs voor het beste Nederlandstalige spannende boek.

Onbekend meisje
In zijn nieuwe boek is een psychologe de hoofdpersoon. Ze woont met haar man op een afgelegen plek in Frankrijk. Op een avond vindt ze op de weg bij hun huis een onbekend meisje.

Van Bergen Henegouwen woont zelf sinds 2004 in Frankrijk. Hij was in Nederland onder meer radiomaker, journalist en liedjesschrijver. Het meisje op de weg is zijn zevende thriller.

In Limburg
Michael Berg komt op 24 oktober naar Limburg. Hij is dan bij boekhandels in Venlo, Sittard en Maastricht en bij cultuurcentrum Schunk in Heerlen.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Michael Berg opnieuw in de race voor Gouden Strop
Michael Berg grijpt naast Gouden Strop
Schrijver Michael Berg wil aanpak boekenpiraterij
Schrijver Michael Berg op shortlist Gouden Strop 2018
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen