Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe Tegel voor Joep Dohmen, nu wel goed

Geplaatst opzondag 19 april 2015 - 21:15

De Heerlense journalist Joep Dohmen krijgt een nieuwe Tegel. Hij won die journalistieke prijs afgelopen week samen met zijn NRC-collega Jeroen Wester.

Maar tijdens de uitreiking van de Tegel bleek dat de organisatie een opmerkelijke fout had gemaakt. Op het kleinood stond namelijk zijn naam verkeerd: Joep Dolmen in plaats van Dohmen.

Herstellen
Dohmen kon wel lachen om de fout en was niet minder blij met de prijs. Maar de organisatie wil de zaak toch herstellen, en Dohmen en Wester krijgen beiden een nieuwe Tegel.

De NRC-redacteuren vielen in de prijzen in de categorie nieuws met een serie verhalen over misstanden bij de Nederlandse Zorgautoriteit.

Lees ook: Journalist Joep 'Dolmen' blij met prijs, ondanks foutje

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Opnieuw Tegel voor Heerlense journalist Joep Dohmen
Heerlenaar Dohmen wint Tegel voor beste nieuwsverhaal
Joep Dohmen wint prijs voor onderzoek naar mestfraude
NRC-journalist Joep Dohmen op de vingers getikt
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen