Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe studentenkamers op campus Hotelschool

Geplaatst opwoensdag 18 april 2018 - 18:44

De Hotelschool in Maastricht bouwt 390 nieuwe studentenkamers, ter vervanging van de verouderde woonunits van het opleidingsinstituut.

Door het aantal van 260 studentenwoningen op de campus uit te breiden naar een kleine 400, kan de Hotel Management School in Maastricht in de toekomst meer studenten aantrekken. Het eerste jaar van de opleiding is het de bedoeling dat de studenten bij de school wonen.

Komend najaar wordt begonnen met de bouw, in 2021 moeten alle kamers klaar zijn.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen